Kültür SanatManşet

Milas Kıyıkışlacık İasos Çalıştayı

21-25 Nisan'da Düzenlenecek

 

Milas Belediye Başkanlığı “Kültürel Mirası ve Çevre Değerlerini Koruma Programı” kapsamında Kıyıkışlacık mahallesinde çalıştay düzenleyecek. 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek çalıştayda İasos Antik Kenti ve çevresinde yapılması planlanan projeler konuşulacak.

Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB birimi, Kültür ve Turizm Bakanlığı İasos Kazı Başkanlığı, Muğla Mimarlar Odası Milas Temsilciliği, İstanbul Mimarlık ve Şehircilik akademisi ( AURA İstanbul), DYO Sanayi ve Ticaret AŞ, ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin katılımı ile düzenlenecek çalıştayda  Kıyıkışlacık İasos Pazaryeri ve Karşılama Merkezi özelinde, bölgenin kültür ve çevre değerlerinin korunmasına yönelik öneriler sunulması ve gelecek projeksiyonunun ortaya koyulması planlanacak.

Çalıştay 22 ve 23 Nisan 2022 tarihinde Kıykışlacık Mahallesi’nde atölye çalışmaları ile başlayıp, 24 Nisan  Saat 10:00’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda “Çalıştay Değerlendirme Toplantısı” ile son bulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu