ManşetSpor

Cumhuriyet ve Atatürk İçin Koştular Kupaları Kaptılar

Bodrumlu Atletler Madalyalarla Döndü

 

Muğla’da Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 4 km. lik Atatürk’e Saygı Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlendi. Bodrumlu atletler yarışmada 8 kupa kazandı
Muğla’da Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsında 4 km. lik Atatürk’e Saygı Cumhuriyet Yol Koşusu düzenlendi. Yarışa üniversite öğrencileri ve veteran sporcular katıldı.
Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “30. Atatürk’e Saygı Cumhuriyet Yol Koşusu” yaklaşık 300 sporcu katıldı.
Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, MSKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Celal Ateş ve MSKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk’ün startını verdiği yarışmada Kadınlar ve veteranlar 4 kilometre erkekler 7 kilometrede yarıştı. Yeniköy Meydanı’nda başlayan yarışmalar üniversite atletizm pistinde sona erdi.
Yarışmaların kadınlar kategorisinde Fatma Taş birinci, Ravza Aktan ikinci, Esra Uzun üçüncü olurken erkeklerde Ali Aydın birinci, Hasan Daşkıran ikinci, Koray Korkut da üçüncü sırada yer aldı.
Veteranlarda ise Süleyman Utçu, Veysel Uyanık, Mehmet Yavuz Vural ve Fatma Anter yaş kategorilerinde 1. Oldu. Nizamettin Demirci ve Afitap Hawskford 2., Uğur Tekinalp 3. Olmuştur.
9 yaşında olmasına rağmen 16-36 yaş grubu kadınlarda koşan Öykü Zeynep Çankaya ise 4. Olarak özel kupa kazanmıştır.
Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve para ödülü verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu