GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, SİLİVRİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bodrumspor_silivrisporSpor Toto 3. Lig 2. Grup 3. hafta mücadelesinde Silivrispor’u konuk edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor son antrenmanını gerçekleştirerek kampa girdi.

17 Eylül Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda 16:00’da başlayacak Silivrispor maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayan B.B. Bodrumspor kampa girdi. İlk iki haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapatan B.B. Bodrumspor’da hedef mutlak 3 puan. Seyircisi önünde oynadığı karşılaşmalarda iyi bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor’un son antrenmanında taktik ağırlıklı çalışma yapılırken, futbolcuların antrenmandaki hırsları dikkatlerden kaçmadı.

Silivrispor maçının zor ve iyi bir maç olacağını belirten kulüp başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi;

“Cumartesi günü saat 16:00’da çok önemli bir müsabakaya çıkıyoruz, Silivrispor bize konuk olacak. Silivrispor takımı bu ligin kağıt üzerinde en favori takımlarından biri. Hakikaten iyi bir kadro kurdular, bu ligde şampiyon olmuş futbolcuları kadrolarında topladılar. Cumartesi günü Bodrum Şehir Stadı’nda seyir zevki güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum ve tüm Bodrumspor sevdalılarını saat 16:00’da Bodrum Şehir Stadı’nda davet ediyorum”.

17 Eylül Cumartesi Bodrum Şehir Stadı’nda 16:00’da başlayacak B.B. Bodrumspor Silivrispor karşılaşmasını Sakarya bölgesi hakemlerinden Burak Olcar yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu