ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Fenerbahçe Sahasındaydı

İlk Maçta Farklı Yenildi

 

Bodrum’da spora ve sporcuya yaptığı destekler ile Çağdaş bir nesil yaratmak için gerekli alt yapıyı sağlayan Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’ndeki ilk mücadelesini Ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe Beko ile gerçekleştirdi.

Çağdaş Bodrum Spor, Can Uğur Öğüt, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Jhonson, Amar Alibegovic, Benjamin Alexander Moore beşlisi ile maça başladı.

Yaptığı hazırlık maçları ve sıkı antrenmanlar sonrasında ligin ilk maçında Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Bodrum’un Takımı, maçta yaptığı sıkı savunması ile rakibinin ataklarını zaman zaman kesmeyi başardı. Çağdaş Bodrum Spor, 30 – 17 geçilen ilk periyodun ardından yaptığı ataklarla güçlü rakibinden sayı alarak ilk yarıda 51 – 30  skorla soyunma odasına gitti.

Toplam 12 bin 687 kişilik kapasitesiyle Türkiye’nin ikinci en büyük salonunda rakip taraftarların yoğun tezahüratıyla ikinci yarıya başlayan Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü periyodu 84-46 tamamladı.  Maçın son düdüğüyle 95-58 skorla ligin ilk karşılaşmasını yenilerek tamamladı.

Maçta Dominic Jordan Artis  17 sayı ile takımın en skor er oyuncusu, ardından Jaron Tremel Jhonson, 15 sayı, Amar Alibegovic ise   14 Sayı ile onu takip etti.

Bodrum’un takımı çektiği kura ile kendi evindeki ilk karşılaşmasında yine güçlü bir rakip olan ve BSL tarihinde toplam 16 şampiyonluğu bulunan Anadolu Efes ile karşılaşacak. 8 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmaya Muğla ve tüm ilçeleri davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu