GündemManşetSpor

BAŞKAN KARAKAYA’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

pageBodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya önemli açıklamalarda bulundu.

Bu Pazar Bodrum Şehir Stadı’nda Eyüpspor ile karşılaşacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, takımın antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya B.B.Bodrumspor olarak 5 yıllık bir planlamanın içinde olduklarını belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

“BODRUMSPOR HAKETTİĞİ YERE GELECEK”

Başkan Karakaya açıklamasında şunları söyledi;

“Bu Pazar çok önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Bu ligin iyi takımlarından birisi Eyüpspor gelecek. Ben bu maçla ilgili açıklmaya geçmeden önce bizim yapılanmamız ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum. 2014 yılında belediye başkanımız Mehmet Kocadon “ Bodrumspor hak ettiği yere gelecek” sloganıyla Bodrumspor’un arkasında olduğunun sözünü vermişti. Biz de ekip olarak başkanımızın daha önceden de vermiş olduğu desteklerin bilinciyle bu sözlerin ve desteklerin karşılığını nasıl verebiliriz diye düşündüğümüzde, bu işe Erol hocamızla en iyi şekilde yapacağımızı düşündük. Erol hocamıza giderek, başkanımızın spora vermiş olduğu destekleri, bizim spora olan düşkünlüğümüzü, kulübümüzün yapısını, seyircimizin Bodrumspor sevdasını, hocamıza ifade ettiğimizde, hocamızda bize Bodrum’da ki yapılanmanın güzel olduğunu belirterek, “ İlk önce takımı amatörden hemen çıkarırız. 3. Ligde fazla oyalanmayız. 2. Ligde de kalıcı olduktan sonra, PTT ligine borçsuz bir şekilde çıkarız” demişti.”

“5 YILLIK PLANIMIZ TIKIR TIKIR İŞLİYOR…”

Başkan Karakaya 5 yıllık planları doğrultusunda ilerlediklerini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Tabi bunu yaparken de biz hep orta düzeyde oyunculara çok fazla para ödemeden yaptık. PTT Ligine çıktığımızda da takımın pek fazla borcu olmaz, bunun yanında tesislerimizi güzelleştiririz demiştik. Biz böyle beş yıllık bir plan yapmıştık ve planımız tıkır tıkır işliyor. Şu anda planımızın 2. Ligde kalıcı olma aşamasındayız. Tabi bizimde gönlümüz hemen play-off oynayalım, hemen bir üst lige çıkalım, çünkü biz mücadeleci insanlarız, kolay pes etmeyen bir yönetim kurulumuz var. Başımızdaki belediye başkanımız Bodrum adı her zaman iddialı olmalı der. Bu sene biraz kalıcı olma aşamasında biraz oyalanacağız gibi gözüküyor, burada da daha çok dalgalarla çarpışmamız söz konusu oluyor. Bu yüzden de bu hafta çok önemli bir müsabakaya çıkıyoruz. Bizim beş yıllık planımızın önemli aşamasından birisi, bizim ikinci ligde kalıcı olma adına, şuanda ki yerimizi koruyup üt sıralara tırmanma adına bu Eyğpspor maçı çok önemli.”

“BİZ MÜCADELECİ İNSANLARIZ…”

Başkan Karakaya Bodrum ve Bodrumspor ismiyle herzaman mücadelenin içinde olduklarını ve Pazar günü oynanacak Eyüpspor karşılaşmasına tüm Bodrumspor sevdalılarını davet ederek açıklamasını şöyle sonlandırdı;

“Bugüne kadar bu başarılarımızı hep taraftarımızla birlikte elde ettik. Ben bütün Bodrumspor taraftarını, hep galibiyetler, şampiyonluklar hediye ettiğimiz taraftarımızı, kalbinde Bodrum sevdası olanları, bu Pazar oynayacağımız Eyüp maçına davet ediyorum ve hep beraber bu maçı kazanalım diyorum. Ben buradaki futbolcu grubuna her zaman inandım, onlara her zaman güvendim, en kötü günlerinde hep yanlarında oldum kendim ve yönetimdeki arkadaşlarımla beraber. Bu süreçlerde belediye başkanımızda hep bizlerin arkasında durdu. Bu birlik beraberlik elinde sonunda iyi yerlere gelir. Başka kulüplere bakıyoruz, bir çok kulüp futbolcuları icraya vermiş, oraya vermiş, buraya vermiş ve çok büyük vaatler verip sözlerini tutmayan kulüpler var ama biz normal vaatler verip sözümüzü tutuyoruz. Bu yüzden de Bodrumspor’da yönetim ile futbolcular arasında olan inanç asla kaybolmuyor ve bu inanç sonunda da başarıyı getirecektir çünkü biz hep böyle başarılara ulaştık. Bununda en büyük örneğini inşallah Pazar günü taraftarımıza galibiyet armağan ederek güzel günlere yol almak istiyoruz.”

B.B.Bodrumspor ile Eyüpspor arasında 10 Aralık Pazar günü Bodrum Şehir Stadında oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu