GündemManşetSpor

Saha Değişikliği Kararı Üzüntü Yarattı

Çağdaş Bodrum Maçlarını Muğla’da Oynayacak

 

Bodrum’un basketbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Çağdaş Bodrum Spor, süper lige çıkışının ardından ortaya çıkan salon belirsizliği geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile netlik kazandı.

Geçtiğimiz sene Türkiye Basketbol Ligi için Bitez’de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Bodrum Spor Salonu’nda yaptığı proje tadilatı ve bakımın ardından Süper Lig için gereken tadilatları da gerçekleştirerek süper lig maçlarını Bodrum’da oynamak isteyen Çağdaş Bodrum Spor, Federasyondan gelen saha değişikliği hakkında bir açıklama yaptı.

Çağdaş Bodrum Spor Maçlarının Muğla Menteşe’de bulunan kapalı spor salonunda oynanması kararının ardından kulüp genel sekreteri Mehmet Göktürk Aslan tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Üzülerek belirtmek zorundayım ki; bu yıl ev sahibi olduğumuz karşılaşmalarımızı Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonunda oynamak durumundayız.

Geçtiğimiz yıl Süper Lige yükselmemizin kesinleşmesinin hemen ardından salon tadilat projemizi hazırlayıp yetkili mercilere sunmuş olmamıza rağmen deprem, seçim vb. gündemler nedeniyle inşaat izinlerinin alınması süreci uzamıştır.

Bu gelişmelerin üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde girişimlerde bulunarak bu yıl maçlarımızı Bodrum’da oynayabilmek için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Hatta Süper Lig’de yer alan hemen tüm rakiplerimizin dahi maçların Bodrum’da oynanması hususunda bizlere destek vermesine rağmen Türkiye Basketbol Federasyonu salonumuzun seyirci kapasitesi nedeniyle maçlarımızın Bodrum’da oynanmasına vize vermedi.

Her zamankinden daha büyük bir azimle bu yıl elimizden en iyisini yapmak için çalışacağız. Bodrumun takımı olarak artık tüm ilimizi temsil etme sorumluluğunu taşıyoruz. Tüm Muğla ve ilçelerimizin desteğini takımımızdan esirgemeyeceğine eminiz. Muğla ve tüm ilçelerimizdeki taraftarlarımızı yakında satışa çıkacak kombine biletlerimizi almaya davet ediyoruz.

Hep beraber Bodrum’u Basketbol şehri yapmaya kararlıyız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu