AsayişGündemManşet

Sosyal Medyadan Tanıştı, Kaçırılıp Gasp Edildi

Jandarma Ekipleri Zanlıları Yakaladı

 

Önceki gün Bodrum’da yaşanan silahlı yağma olayına ilişkin yapılan operasyona dair açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde ikamet eden iş insanı Ö.D. isimli şahısın 18 Eylül 2023 tarihinde, 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarda “ sosyal medya üzerinden tanıştığı G.A. isimli şahıs ile G.A. isimli şahsın arkadaşı A.U. tarafından silahla tehdit edilerek kaçırılan ve zor kullanmak suretiyle ziynet eşyaları gasp edildiği ’’ bildirilmiştir.

Olayın aydınlatılması, şüphelilerin tespiti ve yakalanması maksadıyla özel ekip (JASAT ve İstihbarat Timlerinden oluşan) oluşturularak gerekli araştırma ve incelemeye başlatılmıştır.

Özel ekip tarafından yapılan araştırma sonucu, mağdur Ö.D. isimli şahsın şüpheli G.A. ve A.U. tarafından Akyarlar Mahallesinde bulunan villasındaki kasada bulunan (1) kğ. ağırlığındaki ziynet eşyası ile (30.000) TL parayı almaya müteakip zor kullanmak suretiyle mağduru İstanbul iline götürülmek istendikleri, mağdur Ö.D. isimli şahsın kaçmasını engellemek maksadıyla el ve ayaklarını bağlayarak, silah ve bıçak ile tehdit ettikleri ve kaçırıldığının öğrenilmesi üzerine özel ekip tarafından yapılan takip sonucunda mağdur Ö.D. isimli şahsa ait araç ile şüpheliler G.A. ve A.U. yapılan operasyon ile yakalanmıştır.

Şüphelilerin kullandığı ve mağdura ait olan araçta yapılan aramada, olayda kullandıkları tabanca ile gasp ettikleri yaklaşık (1) kg. ağırlığındaki 12 parça el yapımı ziynet eşyaları (altın sırmalı kolye, altın broş, inci kolyeler, özel tasarım yüzük ve kolyeler) ile 30.000 Tl para ve elektronik eşya ele geçirilmiştir.

Şüpheliler G.A. ve A.U. isimli şahıslar 19 Eylül 2023 tarihinde çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Bodrum S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiş, gasp edilen ziynet eşyaları, para ve elektronik eşyalar mağduru teslim edilmiştir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu