ÇevreManşet

Yüzde 98’i Tamamlandı

Büyükşehir, Milas’ta İçme Suyu Hat Yapımında Sona Ulaşıyor

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Türkevleri, Bozalan ve Çökertme Mahallelerini kapsayan içme suyu projesinde hat çalışmalarının yüzde 98’ini tamamladı. 30 Milyon TL 400 bin TL maliyeti olan proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 34 bin 600 metre içme suyu hattı yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde mevcut alt yapıların yenilenmesi ve inşa edilmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milas, Türkevleri, Bozalan ve Çökertme mahalleleri için 2022 yılı Aralık ayında başlayan projede yeni içme suyu hatlarının yüzde 98’lik kısmı tamamlandı.

34 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye yaklaşık 35 bin metre yeni içme suyu hattı yapılacak. Devam eden çalışmalar ile bu hatların 34 bin 600 metresi tamamlandı. Bölgeye ayrıca 100 ve 400 m3 kapasiteli iki yeni içme suyu deposu yapılacak.

Çökertme’ye İçme Suyu Temini Başlandı

Çalışmalar kapsamında Çökertme Mahallesine içme suyu temini başlanırken bölgede modern altyapı sistemleri ve kazandırılan ek içme suyu sayesinde 7 bin kişiye kesintisiz içme suyu sağlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu