AsayişGündemManşet

YOLDAN ÇIKAN KAMYON DEHŞET SAÇTI

Bodrum-kazaBodrum’da bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kamerasınca kayıt edildi. Kazadan saniyeler önce otobüs durağında bekleyen vatandaş kamyonun geldiğini görünce canını zor kurtarıyor.

63 yaşındaki Mustafa Yılmaz isimli kamyon şoförü sabaha karşı gıda yüklü kamyonu ile Bodrum-Turgutreis karayolu üzerinde seyir ederken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kamyon Gümbet Kavşağı yakınlarında kontrolden çıktıktan sonra önce orta refüjdei aydınlatma direği ile palmiye ağacını devirdi. Daha sonra karşı şeride geçen kamyon kaldırımdaki otobüs durağını da altına alarak yoldan aşağı bir sitenin bahçesine düştü.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kamyon şoförünün yaşamını yitirdiğini belirledi. Yılmaz’ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hurdaya dönen kamyon, Bodrum yönüne yol bir süre trafiğe kapatılarak iki çekici yardımıyla şarampolden çıkarıldı.

Çevredeki bir işyerinin kamerası tarafından kayıt edilen kaza anı ise başka bir gerçeği ortaya çıkardı. O anlarda durakta bekleyen bir vatandaş kamyonun üzerine geldiğini görünce can havliyle oradan kaçıyor.

Öte yandan sağlık ekipleri kamyon sürücüsünün direksiyon başında kalp krizi geçirmiş olabileceğini değerlendirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu