ManşetSpor

Denizin Kızları Aksaray Belediyesi ile Kendi Evinde Oynadı

EHF Hazırlıkları Sürüyor

 

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 18. Hafta maçları kapsamında Aksaray Belediyesi ile kendi seyircisi önünde karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta sonu Avrupa kupası mücadelesindeki yorgunluğunu atamadan lig maçı için sahaya çıkan Denizin Kızları, maçın ilk anlarından itibaren maçta rakibi ile kıyasıya bir mücadeleye girdi. Karşılıklı gelişen ataklar ile ilk yarıyı 17-11 tamamlayan Denizin Kızları, Aksaray Belediyesi ile ikinci devrede karşılıklı gelişen ataklar ve  gelen goller sonunda mücadeleden 34-17 galip ayrıldı.

EHF Avrupa Kupası karşılaşmaları için hazırlıklarını sürdüren Denizin Kızları, 17 Mart Pazar günü saat 17:00’de yine kendi sahasında Portekiz’li rakibi Sport Lisboa E Benfica ile karşılaşacak. Armada Praxis Yalıkavak Spor, bu maçı 5 sayı fark ile alırsa Avrupa Kupası’nda yarı finale yükselecek. Türkiye’yi ve Bodrum’u Avrupa’da temsil eden Denizin Kızları’ bu maçta tüm bodrum yaşayanlarının desteğini bekliyor.

THF Kadınlar Süper Ligi 19. Hafta maçları kapsamında ise Tekirdağ Süleymanpaşa  ile 20 Mart Çarşamba Günü saat 17.00’de Marmara Ereğlisi Spor Salonu’nda oynayacak. Maç THF Youtube Sayfasından canlı olarak izlenebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu