GündemManşet

FIRINLARA DENETİM

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı kapsamında fırınları yakın markaja aldı. Ekipler, iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pideyi sağlıksız koşullarda üreten işletme sahiplerine göz açtırmıyor.

Yapılan denetimlerde ekmek ve pidelerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediğinin ve genel temizlik koşullarının yanı sıra gramajların standartlara uygun olup olmadığı ve fiyat tarifeleri kontrol edildi.Zabıta ekipleri, bu tür denetimleri ilçede periyodik olarak gerçekleştirdiklerini, Ramazan Ayı nedeniyle denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek vatandaşların sağlıksız gıda ürünlerinden uzak tutulması için gerekli tüm önlemlerin alınacağını vurguladılar.

Yapılan denetimler sonucunda Milas’ta kurallara tam anlamıyla uyan ,temiz ve sağlıklı ekmek üreten fırın sahiplerine de teşekkür edilirken ,uymayanlarda sözlü ve yazılı olarak uyarıldı.Zabıta Ekipleri, tüketicilere Milas’ta bulunan fırınlardan gönül rahatlığıyla ekmeklerini alabilecekleri mesajını verirken denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu