EğitimKültür SanatManşet

Minik Şairler Ödüllerini Aldı

Kadıkalesi Saadet Canbaz İlkokulu’da Anlamlı Etkinlik

Kadıkalesi Saadet Canbaz İlkokulu’ nu minik şairleri ödüllerini aldıla!

Kadıkalesi Saadet Canbaz İlkokulu 2,3 ve 4.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Su Tasarrufu” konulu ödüllü şiir yarışmasının kazananları belli oldu.

22 Mart 2023’ ün Dünya Su Günü ve aynı zamanda Dünya Çocuk Şiirleri Günü olması nedeniyle Yasmin Bodrum Resort TOGETHER Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ekibi Üyelerinin geliştirdiği proje kapsamında 14 Mart 2023 ile 24 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya ilgi yoğundu. Başvuruda bulunan şiirler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Seçici Kurul Başkanı Doç. Dr. Nagehan Uçan Eke, diğer üyeler Dr. Öğr. Üyesi Gizem Ece Gönül, Dr. Öğr. Üyesi Fahri Kaplan ve Pırıltı Danışmanlık’ tan Uzman Pedagog Serpil Sökmen’ den oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

30 Mart 2023’ te Kadıkalesi Saadet Canbaz İlkokulu’ nda Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Şube Müdürü Naim Uğur, Yasmin Bodrum Resort TOGETHER ekibini temsilen Kalite Müdürü Özlem Arda, okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve velilerin biraraya geldikleri törenle yarışmada dereceye giren öğrenciler hediye çeki ve başarı sertifikasından oluşan ödüllerini aldılar.

Yarışmanın 1.cisi “Susuz Kalmak” adlı şiiri ile 4/A sınıfından Almina Keskin olurken ödülünü Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ ın ellerinden aldı.

Yarışmanın 2.cisi “Geleceğin İçin Su” adlı şiiri ile 4/A sınıfından Tuba Yamık ödülünü Okul Müdürü Harun Güner’ den alırken yarışmanın 3.cüsü “Su Damlası” adlı şiiri ile 3/A sınıfından Ayça Şahin ödülünü Yasmin Bodrum Resort Kalite Müdürü Özlem Arda’ dan ve son olarak yarışmanın 4.cüsü(Mansiyon) “Su Tasarrufu” adlı şiiri ile 3/A sınıfından Nazlı Arapoğlu  ödülünü Şube Müdürü Naim Uğur’ un ellerinden aldılar.

Sunuculuğunu okul öğretmenlerinden Bayram Demir’ in yaptığı törende sınıf öğretmeni Bağdagül Yıldırım’ın “Suyun Önemi ve Su Tasarrufu” içerikli konuşmasının ardından Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal da törene katılanlara günün anlam ve önemine uygun yaptığı konuşmadan sonra su ikramında bulundular. Ödül törenini takiben 1. Sınıf öğrencileri öğretmenleri Ayşe Poyraz’ın yönetiminde gerçekleştirdikleri “Su Şarkısı” müzikli gösterisiyle törene renk katarken su tasarrufuna bir kez daha dikkat çektiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu