AsayişGündemManşet

BODRUM’DA GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Bodrum-güvenlikBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum girişinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, görevli personeli denetledi ve bayramlaştı. Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin eşlik ettiler.

Bodrum’da protokolün halkla bayramlaşmasının ardından Bodrum girişinde bulunan arama, uygulama noktalarını ziyaret eden Dr. Gödekmerdan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bodrum’a gelen misafirlerin güvenliği açısından yapılan kontrolleri inceleyen Dr. Gödekmerdan’a Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin eşlik ettiler.

Güvercinlik kontrol noktasında bir açıklama yapan Dr. Gödekmerdan ; “İlçemizin güvenliğini sağlamaya çalışan jandarma emniyet sahil güvenlik teşkilatımız görev başında bayramda da olsa bu görevlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bodrum’u mumuz güvenli bir yerdir. Tüm herkesi Bodrum’a davet ediyorum. Bütün güvenlik görevlilerimiz iş başındadır ve tedbirlerimiz eksiksiz biçimde alınmıştır. Vatandaşlarımıza iyi bayramlar diliyorum onların can ve mal güvenliği devletimizin teminatı altındadır. Hiç tereddüt etmeden Bodrum’a tatile gelsinler diyorum” dedi.

Daha sonra beraberindekilerle Bodrum Torba uygulama noktasını denetleyen Dr. Gödekmerdan vatandaşlara yönelik yapılan uygulamaları yerinde inceledi. Denetimlerin 24 saat boyunca yapıldığını söyleyen Dr. Gödekmerdan; “Bütün amacımız vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, vatandaşlarımızın emniyetini huzurunu sağlamak” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu