ManşetMekanVideo Galeri

Dört Kız Annesinin Meslek Aşkı

"Demet Narin Saç Tasarım Merkezi" Hizmetinizde

 

Mumcular Mahallesi merkezinde geçtiğimiz gün açılışı yapılan “Demet Narin Saç Tasarım Merkezi” adeta bir başarı hikayesi taşıyor.

31 Yaşındaki 4 kız çocuğu annesi olan Demet Narin, eşi Hasan Narin’in de büyük destekleriyle bir süre ara verdiği mesleğini yeniden icra etmeye başladı.

Kızlarıyla ilgilenip onları büyütmek için ara verdiği kuaförlük mesleğini, eşi Hasan Narin’in destekleriyle açtığı yeni ve modern mekanında yapacak olan Demet Narin, hayatını önce ailesine sonra mesleğine adadığını belirterek şunları söyledi:

“Yaklaşık 20 yıldır çalıştığım mesleğimi kızlarımı büyütmek onlara sağlıklı bir hayat verebilmek için ara vermiştim. Şimdi onlar belirli bir yaşa geldiler. 7 yıldır ara verdiğim ancak aklımdan hiç çıkarmadığım mesleğime eşimin de büyük destekleriyle geri döndüm. Bu yeni mekanımızda,  annelerin konforu için çocuk oyun alanımız mevcut. Saç Tasarım Merkezimizde, kalıcı oje ombre kesim, topuz, manikür, pedikür, boya, gelin Nisan saçı, profesyonel makyaj
ve ağda odasında duş alma imkanı bulunuyor. Kendine değer veren tüm kadınları yeni işletmemize bekliyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu