ManşetSpor

Bodrumspor Kamp Sürecini Tamamladı

Temsilcimiz Malatya’ya Gidiyor

 

Bodrumspor lig arasının ardından Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Kadrosuna 3 yeni oyuncu dahil eden yeşil-beyazlı ekip,  ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Ligin ikinci yarı maçlarının zor olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İkinci yarı çok daha zor geçecek. Bütün takımlar güçlendi, İkinci yarı her zaman çok daha zordur, ilk yarıyı çok güzel bir şekilde bitirdik” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig’de ikinci yarı maçları başlıyor. Bu kapsamda, ligin ilk yarısında 9 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Bodrumspor 32 puanla ilk yarıyı üçüncü sırada kapattı. Ligin ikinci yarısının ilk maçını deplasmanda oynayacak yeşil-beyazlı ekip Pazar günü Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Antalya’da hazırlık kampını tamamlayan Bodrumspor, bugün Malatya’ya gidiyor. Sezon arasında Dever Orgıll, Gökdeniz Bayrakdar, Amınu Umar’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmalarının süreceği belirtildi.

“Kampımız Çok İyi Geçti”

Kamp sürecinin iyi geçtiğini ifade eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kampımız bizim için çok iyi geçti, istediğimiz bütün çalışmaları yapabildik. Bir sıkıntı olmadı, ikinci yarı hazırlıklarımızı yaptık. Bu hazırlıklarımızın maça nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Maç oynandıktan sonra göreceğiz, inşallah umduğumuz gibi olur. Yeni transferlerimizle çalışma fırsatımız oldu. Orgıll’ın eksiği var onu hazırlamaya çalışıyoruz. Gökdeniz hazır bizim için iyi transferler olduğunu düşünüyoruz. Aramıza birkaç arkadaş daha katacağız. İkinci yarı çok daha zor geçecek. Bütün takımlar güçlendi, İkinci yarı her zaman çok daha zordur, ilk yarıyı çok güzel bir şekilde bitirdi” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu