GündemManşet

BODRUM’DA ÇÖP EV…

Turgutreis Mahallesi’nde ikamet eden bir kadın yalnız yaşadığı evi çöp ev haline getirdi. Rahatsızlığı nedeniyle zor yürümekte zorlanan kadının komşuları kadına acil yardım elinin uzatılması gerektiğini ifade ediyor.

Turgutreis Mahallesi Mehmet Hilmi Caddesi 7026 Sokak üzerindeki ikamette yalnız yaşayan 57 yaşındaki Ayşe Birben’in komşuları, kadının geçen hafta rahatsızlanması üzerine evine gitti.

Eve girdiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke olan komşuları, çeşitli kurumları arayarak kadına yardım elinin uzatılmasını talep ettiler.

Kadının komşularından Murat Akar isimli vatandaş, yaptığı açıklamada “Kadının durumu çok kötü, evi çöp ev olmuş. Kapı dahi açılmıyor. Sosyal hizmetlerden 3 kişi geldi içeri giremediler. Biz uzun yıllardır kadını tanıyoruz ama evin bu halde olduğunu bilmiyorduk. Geçtiğimiz gün hastalandığında hastaneye götürmek için eve çıktık, gördüğümüz manzara karşısında şok olduk. Hastaneden taksiyle gelmiş, gitti eve yattı. Bildiğim kadarıyla kimi kimsesi yok. Yalnız yaşıyor, İstanbul’da akrabaları varmış, kimse ulaşamıyor. Bu kadına yardım eli uzatılması gerekiyor, nereyi aradıysak yardımcı olmadılar. Sadece gelip biz bir şey yapamayız diyorlar. Her tarafı aradık ama kadın hala içler acısı halde. Eğer yardım edilmezse o çöp evin içinde ölecek.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu