ÇevreEkonomiGündemManşet

Başkan Aras’ın Ruhsat İptali Üzerine Peş Peşe Açıklamalar

Kent Konseyi: "Süreç Yakından Takip Edilecek", Cengiz Holding: "Ruhsat İptali Siyasi"

 

Bodrum Cennet Koy Gökburun Mevkiindeki yapılaşmanın gündemden düşmeyen ruhsat konusu Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, “Yolsuz Tescil” iddiası üzerine yapılan tespitlerle firmaya verilen yapı ruhsatların iptal edildiğini duyurmasının üzerine Bodrum Kent Konseyi ve Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nden açıklamalar basın ile paylaşıldı.

Bodrum Kent Konseyi önünde, Başkan Arif Yılmaz ve Feyha Karslı tarafından yapılan açıklamada; Sivil toplum örgütlerinin yok sayılmaması gerektiğine dikkat çekilerek ruhsat iptali sonrası sürecinde yakından takip edileceği ifade edildi.

06.01.2023 tarihli Belediye Başkanı Olur’u ile bu ruhsatların iptal edildiğine dair bugün (09.01.2023) kendilerine ulaştığını ifade ederek, yapı ruhsatlarımızın iptaline dair verdiği bu karar, maalesef hukuk dışı, keyfi ve siyasidir diyen  Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıklamalarının devamında,  “Bodrum Belediye Başkanı, aldığı bu karar ile mevzuata açıkça aykırı davranmış olup bu hukuka aykırı işleme karşı derhâl yasal yollara başvurulacak ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.” ifadelerine yer verdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu