ManşetSpor

Liderliğe Yükseldiler

Mersin Temsilcisini 72-65 Mağlup Ettiler

 

Kurulduğu ilk yılda bir üst lige çıkma başarısı göstererek, Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde yükselen başarı grafiği ile maçlarına devam eden Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 14. Hafta mücadelesinde lig birinciliğini elinde tutan Mersin Büyükşehir Belediye ile karşılaştı.

Bitez Bodrum Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya 13 maçta aldığı 12 galibiyetin verdiği moral ve ligin liderliğini ele geçirme motivasyonuyla sahaya çıkan, Bodrum’un Takımı, maça oldukça hızlı başladı. Mersin Büyükşehir Belediye, ilk çeyrekte 17-19 önde tamamlarken, ilk yarıda soyuma odasına, 39 – 35 önde giden takım, Çağdaş Bodrum Spor oldu.

İkinci yarıda yine üstün bir oyun sergileyerek kurdukları oyunlar ve maçtaki yüksek tempo ile salonu hınca hınç dolduran ve desteklerini hiç bırakmayan seyircisini coşturan Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği, sayı farkını açarak 58-47 tamamladı. Oldukça çekişmeli ve heyecan dolu geçen son 10 dakikada da üstünlüğünü rakibine gösteren Çağdaş Bodrum Spor, son düdükle maçı 72-65 galip tamamlayarak lig birinciliğini elde etti.

Ligin 14. Haftasında aldığı galibiyet ile süper lige giden yolda çok önemli bir maçı kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 15. Hafta maçları kapsamında 14 Ocak 2023 Cumartesi günü Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde Final Spor ile karşılaşacak. Saat 17.30’da başlayacak olan maç Federasyon Youtube TBF TV’den canlı olarak izlenebilecek.

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, ligin üst sıralarında yer alarak A takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından bir olacağının mesajını veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu