ManşetSpor

Hentbol’da da Galibiz

Yalıkavakspor rakibini 37-28 yendi

 

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 8. Hafta lig mücadelesinde Üsküdar BLD ile kendi evinde karşılaştı.

Son 5 maçtır çıktığı karşılaşmalarda galibiyet serisini sürdüren Denizin Kızları, taraftarlarına heyecan dolu bir 30 yaşattılar.  Denizin Kızları, ilk yarıyı 15-15 berabere tamamlayarak taraftarlarına büyük heyecan yaşattılar.  Maçın ikinci yarısında da oyunda üstünlüğü sağlayan Denizin kızları, maçı 37 – 28 kazanarak lig mücadelesinde önemli bir puanı yine kendi hanesine yazmış oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu 9. Hafta mücadelesini 11 Aralık 2022’de saat 13.00’de Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu