AsayişEğitimManşet

İlçe Trafik Ekipleri Sahada

Öğrencilere Eğitimlerin Yanı Sıra Servis Araçları Denetlendi

 

Bodrum Trafik Tescil Şubesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan planlama doğrultusunda tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim veriliyor.

Trafikte yaya gelecekte sürücü olan öğrencilerimize trafik bilinci oluşturmak ve genel trafik kuralları ile bilgiler veriyor ve çok yaygın kullanılan e-skuter (martı) kullanma yaş sınırı ve kuralları gibi sahada görülen yanlış ve bilinçsiz kullanımların önüne geçmek için bilgilendirmeler yapılıyor.

Trafik ekipleri, okul servis araçları ile ilgili denetimlere devam ediyor. Bu kapsamda, izinsiz servis taşımacılığı yapan bir araca da 9125₺ ceza ve 60 gün trafikten men işlemiş yapıldı.

Ayrıca il afet ve acil durum müdürlüğünün koordinesinde emniyet jandarma sağlık müdürlüğü itfaiye gibi tüm kurumların katılımıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ait Konferans Salonunda ‘ Büyük Kazalarda Koordinasyon Çalışması ve Olay Yeri Yönetimi Eğitimi‘ ne katılım sağlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu