EkonomiManşet

GESİFED-BESİAD İş Zirvesinde Buluşuyor

Uluslararası Sektör Öncüleri İş Zirvesi

 

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) ile Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) ortaklığında bu yıl 9’uncusu düzenlenecek GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi, 27-29 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek zirvede paneller, bire bir görüşmeler ve mavi turun tanıtımı gibi birçok etkinliğe imza atacaklarını söyleyen BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, “Hedefimiz Bodrum iş dünyasını hem ulusal hem de uluslararası yatırımcılarla buluşturarak iş ağlarını geliştirmek ve farklı iş imkânları sağlamak” dedi.

Pandemi öncesinde BESİAD tarafından her yıl Bodrum’da düzenli olarak gerçekleştirilen iş insanları zirvesi, bu yıl GESİFED-BESİAD iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bodrum’da düzenlenecek 9. GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi, 27-29 Ekim tarihleri arasında Xanadu Otel’de gerçekleştirilecek. TR32 bölgesi olarak belirlenen Aydın, Muğla ve Denizli illerindeki iş insanlarının ulusal ve uluslararası yatırımcılar ile bir araya geleceği zirve, yüz yüze görüşmeler, paneller, gala ve Mavi Tur gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İş zirvesi etkinliğinde ana temalarının ‘dijital markalaşma ve küresel iklim krizi’ olacağını söyleyen BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, “Dijital markalaşma ve küresel iklim krizi açısından nasıl bir ilerleme kaydedebileceğimiz konusuna yoğunlaşacağız. İklim krizine karşı almamız gereken önlemler ve yaşam şekillerinin değişmesiyle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Zirvenin önemli ticari iş birliklerine imkân sağlayacağına vurgu yapan BESİAD Başkanı Nazlıoğlu, “Buradaki hedefimiz, Bodrum iş dünyasını Türkiye’nin her yerinden yeni firma ve yatırımcılar ile buluşturarak farklı iş imkânları ve iş ağlarının gelişmesini sağlamak. Daha önce gerçekleştirdiğimiz 8 zirvede amacımıza ulaştık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hem yerel ekonomimizi kalkındırmak hem de yeni fırsatlar yaratmak adına çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Zirvede bu yıl uluslararası katılımcıları da ağırlayacaklarını kaydeden Nazlıoğlu, Romanya, Kosova, Azerbaycan, Moldova ve Ukrayna’dan gelecek iş insanlarının yeni ticaret ağlarının oluşturulmasına büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu