EkonomiManşetTurizm

Turizm Tedarikçileri Fuarı Bodrum’da Kapılarını Açıyor

Fuar, 17-19 Mart'ta Herodot Kültür Merkezinde

 

Bodrum’da, Otel Satın Alma Gastronomi Platformu (BOSGAP) tarafından 17-19 Mart tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen turizm tedarikçilerini ağırlıyor. Heredot Kültür Merkezinde düzenlenecek olan fuara ise katılımın ilgi görmesi bekleniyor.

Bodrum Otel Satın Alma Gastronomi Platformu ve Niko turizm tarafından 17-19 Mart tarihleri arasında Heredot Kültür Merkezi’nde “Turizm Tedarikçileri Buluşması” düzenleniyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Otelciler Birliği Derneği(BODER) tarafından desteklenen fuarda Marmara, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin farklı illerinden büyük katılım bekleniyor. Fuar öncesi organizasyon komitesi Gümbet Mahallesi’nde bulunan Very Chic otelde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2 gün sürecek fuar boyunca şehir dışından gelen katılımcıların Very Chic otelde ağırlanacak. Türk turizminin desteklenmesi ve geliştirilmesi adına yapılan fuarda seminerler ve eğitimler düzenlenecek.

Organizasyon hakkında bilgi veren, Otel Satın Alma Gastronomi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Umut Türkeş, “17-19 Mart tarihinde, Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde tedarikçi festivali olarak bir buluşmamız var. Bu buluşmada Türkiye’nin belirli bölgelerinde bulunan üst düzey yönetici arkadaşlarımızla beraber, tedarikçi firmalarla bir buluşma düzenliyoruz. Bu buluşmada Bodrum’un STK’larıyla birlikte ve BODER başkanımızla birlikte organizasyonu yapıyoruz. 1000-1500 civarında katılım olacak. Ege, Akdeniz, Marmara Bölgesinin çeşitli yerlerinden katılım olacak” dedi.

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “ Satın alma müdürü olmazsa otel olmaz. Genel müdür olmazsa otel olmaz. Aşçı şefi de olmazsa otel olmaz. Bunların hepsi birbirleriyle bağlı, onlar olmazsa biz dünyanın en iyi oteli olamayız. Onlar gece gündüz çalışıyorlar. Zor günler gelecek hep birlikte olmalıyız, birlik olmalıyız” diye konuştu.
Ünlü Şef Zeki Yıldırım, “Satın almanın aldıklarını kullanan ve tüketen birisi olarak, güvenilir gıdanın nasıl gelir, nasıl oluşur, gıdayı nasıl koruyabiliriz gibi çalışmalarını yapıyoruz. Güvenilir gıda nasıl taşınır biz şefler olarak bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu fuarın Bodrum turizmine çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Fuarda eğitimler vereceğiz ve bu konuda konuşmalar yapacağız.”

Türkiye Otel Satın Alma Müdürleri Eğitim Derneği Başkanı ve NİKO Akademi turizm danışmanı Murat Arıncı, “Ülkemizin en güzel koyu incisi Bodrum’un dünyada önemli bir ismi var. 2022 yılında yeni nesil sistemin, gastronomi sisteminin satın alma yenilikleriyle beraber güzel bir buluşma olacak. Emeği olan herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu