GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ SÜPER LİGİ GARANTİLEDİ

Bodrum’un potalardaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, verdiği büyük mücadele ile kendi evinde İzmir’in temsilcisi Bayraklı Belediyespor’u yenerek şampiyonluğu garantiledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, İzmir’de ligin ilk yenilgisini aldığı Bayraklı Belediyespor ile Bodrum’da karşılaştı.

Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleyi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kızı İpek Kocadon, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Niyazi Atare, Dilek Kocadon, Bodrumspor Master Yüzme takımı ve çok sayıda basketbol sever Bodrumlu izledi.

ilk saniyesinden son saniyesine kadar çekişmeli geçen maçta Kırçiçekleri, hem savunma hem de ataklarıyla tribünde kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarını coşturdu. Maçın ilk periyodunda 15-16 geride tamamlayan Kırçiçekleri, ikinci periyodda rakibini yakalayarak Bayraklı Belediye spor ile ilk yarıyı 31-31 berabere tamamladı.

İkinci yarıda da her iki takımın da hızlı başladığı maçta heyecan tavan yaptı. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü’nün her akınını alkış ve ıslıklarla destekleyen taraftarının da desteğini alan Kırçiçekleri sahadaki gücünü ortaya koyarak, rakibine şans tanımadı. Üçüncü periyodu 47-48 geride tamamlayan Kırçiçekleri, dördüncü periyodda daha da baskılı oynayınca rakip takıma potasında sayı vermedi.

Maçın son düdüğünde 69-62 galip gelen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, oyuncusundan yönetimine kadar sahaya koşarak ligin bitimine son 3 maç kala lig birinciliğini garantileyerek şampiyonluk sevinci yaşadılar. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ile bu sevinçlerini paylaşan Kırçiçekleri daha sonra hep birlikte basına poz verdiler.

Oldukça çekişmeli ve hızlı oynanan maçta tüm oyuncular maçın kahramanları oldular. Kırçiçeklerinin Amerikalı oyuncusu Sasha Goodlet 26 sayı, 3 asist, 11 ribaunt, ile maçın yıldız oyuncusu oldu.

TKBL 2017-2018 Sezonunun bitmesine 3 maç kala şampiyonluğunu açıklayan Kırçiçeği Bodrum basketbol Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi 32. Hafta mücadelesi için bir sonraki maçını 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 18:00’de Yalova VIP takımı ile 90. Yıl Spor Salonu’nda oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu