GündemHayatManşet

ESKİ BAŞKAN BODRUM’DA HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum’da, denizde yüzerken fenalaşmasının ardından yaşamını yitiren eski Çankaya Belediye Başkanı Mehmet Doğan Taşdelen’in cenazesi, özel uçakla Ankara’ya gönderildi.

Geriş Mahallesi Semerkant Sitesi Sahili’nde denize giren Taşdelen, (71) denizde yüzerken fenalaştı. Çevredekilerin yardımıyla kıyaya çıkarıldığı öğrenilen Taşdelen’e, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Taşdelen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in de babası olan Taşdelen’in şeker, yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıkları bulunduğu öğrenildi.

Babasının ölüm haberini alan Taşdelen de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Alper Taşdelen, hastanede kendisini yalnız bırakmayan siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişinin taziyelerini kabul etti.

Hastanenin morgundan alınan Taşdelen’in cenazesi, Milas-Bodrum Havalimanı’na inen özel uçakla defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu