MagazinManşet

Canlı Müzik Yayınına İzin Verilmedi

Kırmızıgül Mikrofonsuz Konserine Devam Etti

 

Ünlü sanatçı, Mahsun Kırmızıgül 16 yıl sonra Bodrum’da sahneye çıktı. Çıktığı mekanın canlı müzik izni olmayınca Kırmızıgül konseri ses sistemi olmadan yaptı.

Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz akşam Bodrum Yalıkavak’ta dinleyicileriyle buluştu. Ancak Kırmızıgül’ün sahnesinde ilginç anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre çıktığı mekanın canlı müzik yapma izni yoktu.

Bu yüzden 53 yaşındaki sanatçının ses sistemiyle canlı müzik yapmasına izin verilmedi. Daha sonra şarkılarını mikrofonsuz okuyarak programına devam eden Kırmızıgül, sevenlerine “Bu akşam hiçbirinizden ücret alınmayacak, hepiniz bizim misafirimizsiniz.” dedi.

16 yıl sonra Bodrum’da ilk kez sahne aldığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül, şu ifadeleri kullandı:

“Bu akşam buraya ben size olan saygımdan dolayı çıkıyorum. Sanata ve sanatçıya yazık ediyorlar. Dilerim ki en kısa zamanda bu durum çözülür.”

Mekanın işletmecisi Şefik Öztek ise o anları, sosyal medya hesabından “Bürokratik engeller çıksa da karşımıza, yıkılmadık ayaktayız.” notuyla yayınladı.

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu