ÇevreMagazinManşet

Başkan Tokat’tan Tarkan’a Davet

Tarkan'ın Zeytin Paylaşımına Başkan Tokat'tan Cevap

 

Ünlü sanatçı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun” dedi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Tarkan’ı Milas’a davet etti.

Ünlü Sanatçı Tarkan sosyal medya hesabından Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki Akbelen ormanında YK Enerji Şirketi tarafından zeytin ağaçlarının sökülmesine tepki gösterdi. Tarkan yaptığı paylaşımda , “Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola”dedi.

Bu durum üzerine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  paylaşımının altına, “3200 yıllık zeytin ağacı ATA AĞAÇ’ın altında hep birlikte bir kez daha yüksek sesle #Zeytinimedokunma demek için sizi zeytinin başkenti Milas’a davet ediyoruz” diyerek ünlü sanatçı Tarkan’ı Milas’a davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu