GündemMagazinSpor

Turgutreisspor Hedefine Ulaştı

Muğla Süper Amatör Lig'e yükseldi

 

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda Turgutreisspor, şampiyon olarak Muğla Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Turgutreisspor, sezonun son haftasında Bodrum Turkuazspor’u konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada rakibine gol şansı vermeyen ev sahibi ekip, sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Turgutreissporlu oyuncular, maçın bitiş düdüğü ile tribüne doğru giderek taraflara teşekkür etti.

6’sı Bodrum’dan 2’si Milas’tan 8 takımın mücadele ettiği grupta şampiyon olan Turguteisspor’a kupasını, maçı izleyen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir verdi.

14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik elde edip 1 mağlubiyeti olan Turguteisspor’un oyuncuları, teknik ekip, yönetim ve taraftar kupa sevinci yaşadı. 37 puan toplayan sarı lacivertliler, 55 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü.

Turgutreisspor Kulübü Başkanı Melih Aydoğan, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.
Aydoğan “Göreve geldiğimizde Turgutreisspor’un daha iyi yerlerde olması için hedeflerimiz olduğunu ve başaracağımıza inandığımızı söylemiştik. Başarı için kenetlenen Turgutreisspor camiası, zorlu bir sürecin sonunda bu sezon hedefine ulaştı. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Bu sezon çalışmalarımızda, süper amatör ligi de düşünerek bazı adımlar atmıştık. Şimdi o adımlarımızı daha da güçlendirerek, ekibimize yeni arkadaşlar dahil ederek gelecek sezona yine iddialı başlamak istiyoruz.” dedi.

Bu sezon alt yapıdan 16 futbolcunun A takımda forma şansı bulduğu Turgutreisspor’un başarısında, alt yapıya önem vermelerinin payı olduğunu belirten Aydoğan, “U16 ve U18’deki gençleri A takıma kazandırmak istiyoruz. Bu sezon alt yapıdan gelen oyuncularımızın sahadaki mücadelesi bizleri memnun etti. Önümüzdeki süreçte, Turgutreisspor’umuzu daha iyi yerlere taşımak hedefiyle yönetim olarak elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

3 gruptan oluşan Muğla 1. Amatör Küme’de, gruplarında birinci olan 3 takım üst kümeye terfi etti. Gruplarında 2’nci olan 3 takım ise tarafsız sahalarda tek devreli lig ve puan sistemine göre müsabaka yapacak. Birinci olacak takım 4’üncü takım olarak bir üst kümeye yükselecek.

A grubunda 32 puanla ikinci sırada yer alan Gündoğanspor bu kapsamda mücadele edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu