EkonomiGündemManşet

Yüksek Elektrik Faturalarına Tepkiler Sürüyor

Bodrum Güçbirliği Derneği YK Başkanı Serdar Kayhan'dan Elektirk Faturası Tepkisi

 

Bodrum Güçbirliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kayhan: “Bodrum’un bu kadar çok elektrik sıkıntısı yaşamaya hakkı yok!”

Son dönemde vatandaşlara yansıtılan yüksek elektrik faturalarına bir tepkide Bodrum Güçbirliği Derneği’nden geldi. Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Turizmin gözbebeği Bodrum’da bu devirde maalesef çok büyük bir elektrik sıkıntısı yaşıyoruz. Yıllardır süregelen elektrik sorununa ADM Elektrik maalesef kalıcı bir çözüm bulamıyor.

Son yapılan zamlar yüzünden vatandaşlarımız inanılmaz mağdur oluyor. Doğru dürüst hizmet alamadığı elektriğe bu kadar yüksek faturalar ödemek, vatandaşlarımızı haklı olarak isyan ettiriyor.

Sadece vatandaşlarımız değil, kamu kurum ve kurumları, iş dünyası Bodrum’da ki elektrik sorunundan dolayı zarar görüyor, mağduriyet yaşıyor.

Yetersiz trafolar, eskimiş direkler, gündüz yanıp gece sönen sokak lambaları, saatlerce  süren kesintiler, düşük ya da yüksek voltaj yüzünden bozulan elektrikli aletler, ADM Elektrik’in Bodrum’a yaşattığı büyük zararlardır.

Bu soğukta evinde elektriği olmayan vatandaşlarımız, soba başında ısınmak için kahvehanelere sığınmaktadır.

Bodrum Güçbirliği Derneği olarak bunları kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Derneğimiz devletimizden ve ADM Elektrik’ten Bodrum’un bu sorunlarını ivedi olarak çözmesini beklemektedir.

Alamadığı hizmete bu kadar yüksek fatura ödeyen vatandaşlarımızın haklı tepkisine hak veriyor, bu yönde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Devletimizden de bu kadar fahiş elektrik zammını tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu