GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”GÜMÜŞLÜK’Ü ÖRNEK ALIP BODRUM’U KORUYACAĞIZ”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Gümüşlük seçim iletişim merkezini açtı. Gümüşlük’ün Bodrum’un en özel beldelerinden biri olduğunu belirten Kaynar, “Gümüşlük’ün bakir kalan yerlerini örnek alarak Bodrum’u koruyacağız” dedi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar’ın bugünkü programının büyük bölümünü Gümüşlük oluşturdu. Önce Gümüşlükspor’un Yeni Milasspor’la oynadığı maçı izleyen Kaynar, Gümüşlükspor’un son dakikada attığı galibiyet golünde büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar son dakika galibiyet golünün uğurunu Kaynar’a bağlarken; “Kaynar Başkan uğurlu geldin” tezahüratları yaptı. Maçtan sonra Halil İbrahim Kaynar Gümüşlük Seçim Ofisi’nin açılışına katıldı. Açılış törenine Kaynar’ın yanı sıra DP Bodrum Belediye Meclis üyesi adayları, eski Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve çok sayıda Gümüşlüklü katıldı. Başkan adayı Kaynar Göltürkbükü’nde 15 yıl belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak; “Ben Göltürkbükü’nde denize ve doğaya çok önem verdim. Deniz üstündeki iskeleleri yıktığımda ölüm tehditleri aldım. Ama hiç umursamadım. Gümüşlük’te tıpkı Göltürkbükü gibi korunmuş, çok özel bir belde. Ben Gümüşlük’ü ayrı seviyorum. Buranın doğası, bakirliği, denizi beni çok etkiliyor. Gümüşlük’ün doğal yapısını bozmadan yapılan çalışmalar mevcut. İşte balıkçıların olduğu sahile gittiğinizde 20 yıl önce nasılsa bugünde öyle. Bu da bir Bodrum değeri. Koruyabilmişiz. Değerlerimizi korurken Gümüşlük’ü örnek alacağız” dedi.

MEHMET TİRE’YLE SAMİMİ SOHBET

Açılışa katılan eski Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Halil İbrahim Kaynar, Mehmet Tire’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Tire’nin kendisine her zaman destek olduğunu belirten Kaynar; “Biz Mehmet Tire başkanımla belediyeler kapanmadan önceki 5 yılda birlikte çalıştık. Kendisi Gümüşlük’e çok güzel hizmetler yaptı. Bugünde bize destek olmak için geldi. Her zaman bana destek olan sevgili dostum Mehmet Tire’ye çok teşekkür ederim” dedi.

Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar açılıştan sonra Gümüşlük sahiline inerek vatandaşlarla buluştu. Büyük ilgi gören ve herkesi tek tek dinleyen Kaynar, sorun ve önerileri not aldı. Halil İbrahim Kaynar Bodrum Belediyesi’ni Bodrum halkıyla birlikte yöneteceğinin sözünü bir kere daha tekrarladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu