GündemManşetSpor

BİR TRANSFER DAHA…

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor Gökhan Yılmaz’ı renklerine bağladı.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları dervam ediyor. B.B.Bodrumspor son olarak 1991 doğumlu tecrübeli sol bek oyuncusu Gökhan Yılmaz ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.
Antalyaspor altyapısında yetişen tecrübeli oyuncu Kepez Belediyespor ve Manavgatspor’da gösterdiği performansla Altinordu’ya  transfer olmuş, burada üç yıl boyunca tüm maçlarda forma giyerek takımın 3.ligden 1.lige kadar olan şampiyonluklarında büyük pay sahibi olmuştu. Daha sonra Süper Lig’e Antalyaspor’a transfer olan oyuncu, buradanda Giresunspor ve son olarak Bandırmaspor’da iki sezondur forma giyiyordu. Gücü, dayanıklılığı, savunmadaki sağlam duruşu ve hücuma olan katkısı ile de dikkat çeken oyuncu birçok pozisyondada görev alabiliyor.
Gökhan Yılmaz, TFF 1. Lig’de 50, TFF 2. Lig’de 43, TFF 3. Lig’de 10, Ziraat Türkiye Kupasında ise 10 maçta forma giyerken,i toplamda 5 golü bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu