GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’UN ÖZEL SPORCULARI OLİMPİYATLARA GİDİYOR

bodrumspor_ozel_sporcular (3)Bodrum Belediyesi Bodrumspor özel sporcular basketbol takımı, Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarına katılacak.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübü tarafından bu yıl ilk kez kurulan özel sporcular basketbol takımını Bodrum’da yaşayan özel sporculardan oluşurken, takımın olimpiyat öncesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği son antrenmanı B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ve yöneticilerde izledi.
Özel sporcular basketbol takımı antrenörü Ayten Özhan Yılmaz, 31 Mart ile 1 Nisan arasında Ege Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olimpiyat öncesi şunları söyledi;
“İzmir’de ki olimpiyatlara 4’ü partner olmak üzere toplam 10 sporcumuz ile gideceğiz. Çocuklarımızı bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan Bodrum Belediye başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrumspor başkanımız Rıza Karakaya’ya çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimleri için sağlıklı insanlardan daha çok egzersiz yapmaya ihtiyaçları var.  Yaptığımız tüm bu çalışmalarla sporcularımızın günlük yaşamlarını daha olumlu hale getirmektedir. Engelsiz bir yaşam için spor dişliyoruz”.
Atletizm, Karma Basketbol, Masa Tenisi, Yüzme, Karma Futbol branşlarında Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunlarına katılacak olan Bodrumsporlu özel sporcular sadece basketbol branşında mücadele edecekler. Takımlar maçlara 3 özel sporcu ve 2 partner oyuncu olmak üzere 5 kişiyle çıkacak. Bodrumsporlu özel sporculara eşlik edecek partner oyuncular ise Ayşegül Sevim Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu