AsayişGündemHayatManşet

ŞEHİT KARDEŞİNİN HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile helikoptere  binme isteği gerçekleştirilen şehit  kız kardeşi Çiğdem Taşdemir ‘in mutluluğu gözlerinden okundu.

Kahraman Şehit Astsubay Hakan Taşdemir ‘in kız  kardeşi Çiğdem Taşdemir ‘in bir helikopteri yakından görerek içerisine binmek istediğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öğrendi. Şehit ailelerine, gazilere ve  engelli  bireylere olan yakınlığı ile bilinen  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit kız kardeşinin  isteğinin en kısa sürede yerine getirilmesi talimatını verdi. Bunun üzerine harekete geçen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri şehit kız kardeşini polis aracı ile Marmaris’te çalıştığı  iş yerinden alarak, İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile Muğla’da görevlendirilen polis helikopterin bulunduğu piste getirdiler. Burada helikopterin uçuş ekibi tarafından karşılanan Çiğdem Taşdemir’e helikopter hakkında çeşitli  bilgiler verilirken, sorduğu sorular da tek tek cevaplandırıldı. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından özel olarak hazırlatılan ve üzerinde polis logosunun yanı sıra , ”Polis dostunuz, arkadaşınızdır.” yazılı tişört İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tümer Yılmaz tarafından Çiğdem Taşdemir ‘e takdim edilerek bol bol hatıra fotoğrafları  çektirildi.

Kızının dileğinin gerçekleştirilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren şehit babası Haluk Taşdemir de İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya teşekkür ederek, şehit ailelerine  büyük destek ve önem veren Bakan Soylu’nun  gönüllerinde taht kurduğunu belirtti.

Bilindiği gibi Kahraman Şehit Astsubay Hakan Taşdemir, 2006 Yılında Ankara Polatlı da  askeri aracın devrilmesi sonucu şehitlik mertebesine ulaşmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu