ÇevreGündemManşet

AZMAKBAŞI DÜZENLENMEYİ BEKLİYOR

azmakbaşı (3)Bodrum, Cumhuriyet Caddesi (Baralar Sokağı)’nde bulunan Azmakbaşı görüntüsü ve yayılan kötü kokular nedeniyle düzenlenmeyi bekliyor.

Cumhuriyet Caddesi ve Üçkuyular Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan, Azmakbaşı olarak bilinen bölgede yağmur sonraları biriken balçıklar, özellikle havaların güzel olduğu günlerde çevreye kötü kokular yayıyor. Azmaktan denize akan yağmur suları için yapılan yaklaşık 1 metre genişliğindeki kanalın yetersiz olduğu görülürken, en son yapılan çalışmalardan sonra bölgede o şekilde balçık biriktirdiği öğrenildi.

Bodrum’da son yıllara göre yağış miktarının da aşırı düşük olması nedeniyle neredeyse tüm kış boyunca kötü görüntünün oluştuğu ve biriken pis su nedeniyle kötü kokuların yayıldığı Azmakbaşı’nda, yeni bir çevre düzenlemesi yapılıp yapılmayacağı bilinmezken, bölge esnafıda durumu yetkililere bir çok kez bildirdiklerini söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu