ManşetSpor

Yalıkavakspor’dan Geri dönüş

Üsküdar'ı Rahat Geçtiler

 

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Yalıkavakspor, Üsküdar Belediyespor’u 26-19 mağlup etti.

Avrupa kupası maçları nedeniyle ertelenen Yalıkavakspor-Üsküdar Belediyespor maçı bugün oynandı. Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresinde iki takım da iyi savunma yaptı. İlk devre ev sahibi Yalıkavakspor’un 12-9’luk üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrenin ortalarına kadar karşılıklı goller devam etti. İkinci devrenin ortalarında konuk ekip beraberliği yakalasa da Denizin Kızları bu dakikalardan itibaren tecrübesini ortaya koyarak farkı açmasını bildi. Maç, Bodrum ekibinin 28-19 üstünlüğü ile sona erdi. Yalıkavakspor’un milli oyuncusu Yasemin Şahin, 8 golle yıldızlaştı.

Yalıkavakspor bir sonraki maçını 7 Kasım Pazar günü saat 17.30’da evinde Antalya Anadolu ile oynayacak.

Üsküdar Belediyespor kalecilerinden Yaren Berfe Göker maç sonu yaptığı açıklamada “Çok istekli başladığımız bir maçtı. Maç boyunca da isteğimiz devam etti tabi ki de ama küçük hatalar, rakibimizin gerçekten çok tecrübeli olması farkı açtı diyebilirim. Güzel mücadele ettik. Oyunun başında iyiydik devamını getiremedik sonlarda.” dedi.

Yalıkavakspor antrenörü Kıvanç Özcan, takımının savunma performansından memnun olduğunu belirterek “Bugün oyunun iki tarafına bakarsak savunmada iyi bir savunma performansı gösterdiğimizi düşünüyorum. 19 gol yedik. Dirençliydik, bundan mutluyum tabi ama hücum olarak düşünürsek onda biraz eksiklerimiz var. Biraz yavaş oynadık diye düşünüyorum ama ikinci yarı fark ortaya koyduk. Bizim takımımız daha tecrübeli onlar daha genç. Güzel bir maç oldu. Onları da kutluyorum. Bizim takım daha tecrübeli olduğundan bu skor oldu. Ama dediğim gibi savunma yönünden mutluyum ama hücumda biraz daha aktif olmalıydık diye düşünüyorum.” dedi.

Yalıkavakspor’da Pivot Valariia Baranik “Hem savunma hem atak iyi yaptık. Güzel maç oldu. Yendiğimiz için çok mutluyum.” diye konuştu.


Muhabir: Hamdi Yörür

Arnavutköy escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu