AsayişManşet

24 Saat Sonra Ormanda Bulundu

80 Yaşındaki Kayıp Kişi Bitkin Halde Bulundu

 

Milas’ta dağlık arazide kaybolan Alzheimer hastası 80 yaşındaki Mehmet Arkan, jandarma ve köylülerin arama çalışmasıyla 24 saat sonra ormanlık alanda bitkin halde bulundu.

Milas’a bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde yaşanan olayda, 80 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Arkan, ailesiyle yaşadığı evden ayrıldı. Bir süre sonra aile büyüklerinden haber alamayan Arkan ailesi, durumu Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Arama timi oluşturduktan sonra hızla bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, Akkovanlık Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız, köylüler ve Arkan ailesi ile birlikte geniş bir alanda arama çalışması başlattı.

Ormanlık araziyi didik didik eden arama ekibi 80 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Arkan’ı 24 saatin ardından ormanda bitkin halde buldu. Yaşlı adama su veren jandarma ekipleri, gerekli sağlık kontrollerinin ardından Arkan’ı ailene teslim etti. Aile büyüklerinin sağ salim bulunmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan aile, Milas Jandarma Komutanlığı ekiplerine, Akkovanlık Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız’a ve köylülere teşekkür etti.

twitter volgers kopen

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu