AsayişGündemManşet

YANGINI VATANDAŞLAR SÖNDÜRDÜ

Bodrum-yangınGece saatlerinde Kızılağaç Kavşağı’nın geçtikten yaklaşık 200 metre sonra yol kenarında alevler yükseldiğini gören vatandaşlar araçlarındaki yangın tüpleriyle yangını büyümeden söndürdü. Daha sonra bölgeye gelen Milas Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Grup Amirliği ekipleri bölgede soğutma çalışması yaptı.

Yol kenarında ormanlık alanın yakın bir yerde çıkan yangını bölgeden hızla uzaklaşan bir şahsın çıkarmış olabileceği iddia edildi. Yangına müdahale ederek söndüren vatandaşlardan Durmuş Erçoğul isimli genç olay anını şöyle anlattı:

“Biz arkadaşımla beraber Bodrum’dan Kızılağaç’a geliyorduk. Kızılağaç Kavşağı’na geçtikten bir süre sonra karşımızdan şüpheli şekilde yürüyen bir adam geldi. Biz de gecenin bu saatinde bu adamın burada ne işi var diye düşündük. Biraz daha ilerlerdiğimizde yol kenarının yandığı gördük. Vatandaşlar da kenara parkedip araçlarından yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalışıyordu. Daha sonra şoför bir abimiz de minibüsündeki tüpleri çıkarttı. Hep beraber yangına müdahale edip söndürdük. O sırada o şüpheli adam aşağıya kaçmaya devam etti, yangını söndürmekle uğraşırken adamı kaçırdık. Daha sonra gittik aradık adamı ama bulamadık maalesef” dedi.

Durmuş Erçoğul ile birlikte yangına müdahale eden arkadaşı Alparslan Akpınar da kundaklama ihtimalinin yüksek olduğunu anlatarak “Bodrum’un nadir ormanlık alanlarından birtanesi de burası. Yangın tüpleri ve kenardan bulduğumuz dallarla yangını söndürdük. O gördüğümüz şüpheli şahıs heyecanlı bir şekilde arkasına baka baka yürüyordu. O yüzden kundaklanmış olma ihtimali yüksek” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu