AsayişGündemManşet

Bodrum Başsavcılığından Soruşturma

Yangın Söndürme Uçağını Engelleyen Jet-Ski Sürücüsü Hakkında Soruşturma

 

Bodrum ve Milas bölgesindeki orman yangınları için denizden su almak amacıyla alçalan uçağın bulunduğu yere su aracıyla gelinmesiyle ilgili soruşturma açıldı.

Yangınla mücadele eden söndürme uçağı, 5 Ağustos günü saat 14.00 sıralarında, Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi önlerinde denizden su almak için alçaldı. Bu sırada söndürme uçağının önüne jet-ski geçti. Olası kazaya karşı için motorlarını durduran uçak, uzun süre kalkış yapamadı. Yangın söndürme uçağının denizden su almasını engellediği ileri sürülen jet-ski, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Bodrum ilçesindeki orman yangınlarında görevli uçağı denizden su almak için alçaldığı sırada su aracıyla denizde dolaşan kişinin zaman kaybına uğrattığına ilişkin haberler üzerine ‘kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi’ suçundan soruşturma başlatılmıştır.” ifadesine yer verildi.

Açıklamada, soruşturmanın titizlikle devam ettiği kaydedildi.

Fotoğraf ve Video: bodrumsicakhaber.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu