AsayişGündemManşet

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ TUTUKLANDI

Önceki gün PKK/KCK Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan bir kişinin yakalanmasının ardından gece saatlerinde de sosyal medya hesabından terör örgütü propagandası yapan bir kişi yakalandı.

Bodrum Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonrası yakalanan ve terör örgütü adına, Siirt ilinde yapmış olduğu eylemler nedeniyle hakkında Siirt adli makamlarınca Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçu kapsamında 4,5 yıl hapis cezası verilen Y.Ö. isimli şahıs  önce gün gözaltına alınmıştı.

Öte yandan, sosyal medya hesapları üzerinden Terör Örgütü PKK/KCK ın propagandasını yaptığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan H.K. isimli şahıs dün gece saatlerinde Bodrum otogarı çevresinde Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Emniyetteki işlemleri sonrasında adli Makamlara sevk edildi. Şüphelilerden Y.Ö. tutuklanırken H.K. ise serbest bırakıldı.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu