EğitimGündemHayatManşet

BODTO BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Bodto_basarili_ogrencilere_odul_toreni (2)Bodrum Ticaret Odası (BODTO)’nın her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği başarılı öğrencileri ödüllendirme töreni bu yılda gerçekleştirildi.

2016 Yılında TEOG ve LYS sınav sonuçlarında başarı gösteren Bodrumlu öğrencilere Bodrum Ticaret Odası Meclis Salonunda düzenlenen tören ile başarı belgeleri ve ödülleri teslim edildi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleşen ödül törenine Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından İsmail Altındağ, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, öğrenciler, veliler, öğretmenler ve okul müdürleri katıldı.

Ödül töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, 2005 yılında göreve geldiklerinden itibaren toplamda 1490 öğrenciye burs verdiklerini belirterek, bursların BODTO’nun kasasından çıkmadığını söyledi. Verilen bursların yönetim kurulu ve meclis üyelerinin huzur haklarını bağışlamasıyla toplandığını belirten başkan Kocadon, 2005 yılından bu yana verilen bursların bu şekilde finanse edildiğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu