ManşetSpor

Çağdaş Bodrum’da Yaz Dönemi Eğitimleri Başladı

Altyapıda Daha Çok Genç Yetişecek

 

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi; yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor, akademi antrenmanları ile yazın da spora ve sporcu olmak isteyen gençlere destek vermeye devam ediyor.

Altyapı bünyesinde kurulduğu günden itibaren geçen kısa süreye rağmen u-16 takımı ile bölge şampiyonluğunu kazanan ve kupasını evine götüren Çağdaş Bodrum Spor Altyapı, daha çok gencin Basketbol’a kazandırılması için açtığı akademi antrenmanlarına davet ediyor.

Çağdaş Bodrum Spor Altyapısında açılan basketbol akademinin yaz dönemi kayıtlarıyla, geleceğin basketbolcu adaylarını yaz sezonu boyunca eğitmek için bekliyor. 7-15 yaş aralığında kız ve erkek sporcuları sezon boyunca eğitmek istediklerini belirten Çağdaş Bodrum Spor Altyapı Sorumlusu Onur Aksoy;

“Çağdaş Bodrum Spor Altyapı bünyesinde hizmet veren Basketbol Akademi antrenmanlarımız geçtiğimiz gün itibari ile başladı. Yaşları 7-15 Aralığındaki kız ve erkek sporcularımız halen, deneyimli antrenörlerimiz eşliğinde haftada 4 gün çalışmalarına devam ediyor. Bodrum’da yaz boyu hem tatil, hem de spor yaparak çocukların enerjilerimi daha verimli kullanmalarını sağlarken, aynı zamanda gelecekte her biri birer basketbol yıldızı olma potansiyeli bulunan bu gençlerimize basketbolu sevdirerek, sporcu olarak topluma kazandırmayı hedefliyoruz.

Bunun yanı sıra, bireysel ve grup dersleri olarak ayırdığımız akademi bünyesinde tatillerini Bodrum’da geçirecek olan sporcular için de bireysel Basketbol gelişim programımız mevcut.” Açıklamasında bulundu.

Eğer siz de 7-15 yaş arası kız ve/veya erkek çocuklarınızın, geleceğin Basketbolcuları arasında yer almasını istiyorsanız, bireysel antrenmanlar ile tekniğinizi geliştirerek basketboldan uzak kalmak istemiyorsanız, Antrenmanlarını Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Mehmet Efe Kapalı Spor Salonu’n da deneyimli çalıştırıcılar eşliğinde gerçekleştiren Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Akademi ile iletişime geçin.

İletişim Numarası 0530 845 9368

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu