DünyaEkonomiGündemManşetTurizm

Polonya ve Ukrayna’dan Turistler Bodrum’da

TUI Musement Bodrum Turizm Operasyonları Başladı

 

Dünya’nın en büyük turizm şirketi TUI, 1 Mayıs’ta Ukrayna Kiev’den, 2 Mayıs’ta Polonya Varşova ve Katoviçe’den sezonun ilk yolcularını Milas-Bodrum Havalimanına getirdi.

Milas Bodrum Havalimanı TAV havalimanı işletmeleri ekipleri tarafından uçaklar gelmeden önce hijyen kurallarına uygun olarak her yer dezenfekte edildi.

Turistler yarımadanın farklı bölgelerinde yer alan; Be Premium, Vogue, Samara, Duja, Voyage Torba, Zeytinada, Kefaluka, TianaBeach gibi otellerde konaklamaya başladı.

Aktivite, tur ve transferlerinde Covid-19 tedbirlerini sıkı uygulayan firmanın önümüzdeki günlerde İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya, İsviçre ve Rusya’dan da yolcu gelişleri gerçekleştirmesi bekleniyor.

Tam kapanmanın olduğu bu günlerde Polonya’dan 2 ve Ukrayna dan 1 uçak gelmesi umut verdi.  Gelen turistlerin bir kısmının yedi gün, diğer kısmının ise Bodrum’da 14 gün konaklayacağı öğrenildi.

TUI’nin Polonya’dan şu an için haftada 1 gün iki uçak,  Ukrayna dan ise, Mayıs ayının 15 ine kadar üç günde bir uçak geleceği, 15 inden sonra da uçak seferlerinin her gün şeklinde devam edeceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Turizm sezonunun ilerlemesi ile birlikte Bodrum’a yurt dışından uçakla gelen turist sayısının artması bekleniyor.

Bodrum’a gelen turistler için pandemi nedeniyle aktivite turları yerine Efes, Dalyan, Pamukkale, Stratonikea gibi kültür turları planlandığı ifade edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu