EğitimManşetSpor

Filenin Sultanı Olma Yolunda İlerliyor

Genç Aleyna'nın Büyük Başarısı

 

Bodrum’da yaşayan 15 yaşındaki Aleyna, önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Lisesine girmeye hak kazandı.

2008 doğumlu Aleyna Çeşmeci ailesi ile birlikte Mumcular Mahallesi’nde yaşıyor. Milas İmi Kolejini tamamlayan Çeşmeci, okul takımında çok sevdiği voleybola olan düşkünlüğü ile tanınıyor.

Voleybol Milli Takımımız namı diğer Filenin Sultanlarının örnek alan ve ileri de onlardan biri olmak istediğini ifade eden Çeşmeci, Ankara’daki TVF Spor Lisesi kontenjan sınavına katıldı. 200 kişi arasından 73,80 puanla 2. sırada Spor Lisesine girmeye hak kazanan Aleyna Çeşmeci ailesi ve yakınlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

TVF Spor Lisesine kaydını yaptıran Çeşmeci, Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Okşan’a, Okul Müdürü Ebru Tan’a ve ailesine destekleri için teşekkür ederek başarılı olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu