GündemManşetMekanSağlık

LUNA BEAUTY SALOON BODRUM HİZMETE AÇILDI

Luna Beauty Saloon adıyla Bodrum’da açılan güzellik merkezi, Uzman Estetisyen Reyhan Yıldırım’ın öncülüğünde yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Bodrum merkezdeki yeni yerinde geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen 20 Yıllık tecrübesini Luna Beauty Saloon Bodrum’a taşıyan Güzellik Uzmanı Estetisyen Reyhan Yıldırım “Merkezimizde Ağrısız Lazer Epilasyon uygulaması ile son teknolojiyi Bodrum’a getirdik. Erkeklere ve Kadınlara özel paket programlar ile istenmeyen tüylere kısa sürede kökten çözüm sunuyoruz” dedi.

Uzman Estetisyen Reyhan Yıldırım 20 yıllık tecrübesini bu kez kendi yeri olan Luna Beauty’da sergileyecek. Bodrum Barlar sokağı Azmakbaşı girişindeki yeni yerinde ayrıca Hydra Facial Aqua ile Cilt yenileme, Derinlemesine Cilt Temizliği, Cilt Yapılandırma, İzlerin giderilmesi, Yağ Bezelerinin Temizliği, Gözenek Sıkıştırma, Cilt Germe, Cilt Masajı ve Bakımı, Kalıcı makyaj, Ölçümlü Kaş Alımı, Microplading Kaş, İpek Kiprik Uygulaması ile İğneli Epilasyon konusunda da iddialı giriş yaptı.

Kişisel bakım ürünlerinin dünyaca ünlü markalardan seçtiklerini, önceli olarak hijyene önem verdiklerini belirten Uzman Estetisyen Reyhan Yıldırım “Güzellik bakımlı olmayla aynı orantıdadır. Bilimsel ve son teknoloji metotlarla güzelliği sürekli kılmayı hedefliyoruz. Genç ve sağlıklı bir yaşam özsevgiden geçer, kendini ve hayatı seven herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Rezervasyon için : 0507 450 72 08

Adres : Kumbahçe Mah. Üçkuyular Cad. No: 54 Azmakbaşı – BODRUM

(Bodrum Barlar Sokağı – Babil alışveriş market karşısı)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu