ManşetSpor

Lig Şampiyonluğu Sonraki Maçlara Kaldı

Yalıkavakspor’dan Bir Mağlubiyet Daha

 

Kadınlar Hentbol Süper Ligi lideri Yalıkavakspor, evinde Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’ne 25-28 yenilerek namağlup unvanını kaybetti.

Bu sezon ilk mağlubiyetini hafta için oynadığı Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşısında alan temsilcimiz Yalıkavakspor, lig maçında Bodrum’da Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırladı. Denizin Kızları, maça Yeliz Özel, Nurşah Sancak ve Talita Alves gibi önemli oyuncularından yoksun çıktı.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maç, büyük çekişmeye sahne oldu. Oyunun büyük bölümünü önde götüren konuk ekip, devre arasına 11-14 üstün gitti. Konyaaltı güçlü rakibi karşısına ikinci devrede de üstünlüğü kaybetmeyerek maçı 25-28 kazanan taraf oldu. Maç sonu Konyaaltılı oyuncular büyük sevinç yaşadı. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Yalıkavakspor’da ise üzüntü hakimdi.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyonluk düğümü hafta içinde oynanacak Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yalıkavakspor maçında çözülecek. Lider Yalıkavakspor kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. İkinci sıradaki Kastamonu’nun kazanması durumunda ise başka bir senaryo ortaya çıkacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu