AsayişGündemManşet

KONTROLDEN ÇIKTI KARŞI ŞERİDE GEÇTİ:4 YARALI

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Öğlen saatlerinde Ortakent-Yalıkavak karayolunda yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. Murat Ç. idaresindeki otomobil Yalıkavak istikametine doğru seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle bir anda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil karşı şeride geçti.

Kontrolden çıkan otomobil o sırada karşı yönden gelen Hasan Koca’nın kullandığı kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Murat Ç.’nın kullandığı otomobil taklalar attıktan sonra ters dönerken kamyonet ise yol kenarına savrulduktan sonra durabildi.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi ile Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı kurtarma ekibi sevk edildi. Kaza sonucu Otomobil sürücü Murat Ç. ile kamyonette bulunan Hasan, Esma ve Gülgün Koca’nın yaralandığı tespit edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilirken kısmen trafiğe kapanan yol Trafik Polisi ekibinin incelemelerinin ardından normale döndürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu