GündemManşet

NALBANTOĞLU, DTO SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY OLACAK

bod Besiad (23) (Small)Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, önümüzdeki aylarda Bodrum da yapılacağı öğrenilen Deniz Ticaret Odası seçimlerinde tekrar aday olduğunu bildirdi.

DTO başkanı Gündüz Nalbantoğlu yaklaşan Deniz Ticaret Odası Bodrum seçimlerinde tekrar aday olmayacağı şeklindeki söylentilerin ise asılsız olduğuna dikkat çekti..

Nalbantoğlu yaptığı açıklama ile “İstanbul dayım.  Bu arada burada Deniz Ticaret Odası toplantılarına katılıyorum. Aldığım duyumlara göre Bodrumdan önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçimlerinde benim başkan adayı olmayacağım yolunda söylenti çıkarılmış. Ben önümüzdeki seçimde yine adayım.” dedi.

DTO seçimlerinde başka adayların olmasının son derece normal olduğuna dikkat çeken Nalbantoğlu, kendisinin de tekrar aday olduğunu sözlerine ekledi. Nalbantoğlu kendisinin aday olmayacağı şeklinde çıkarılan söylentilerinde asılsız olduğunu ifade ederek kasıtlı olarak böyle bir söylentinin çıkarılmış olabileceğini belirterek açıklamasına şöyle devam etti:” Oynanmak istenen oyun bana göre bize yakışmıyor. DTO şubeleri içinde deniz turizminde bizim kadar birikimi olan bizim kadar donanımlı ve aktif yok.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu