GündemManşetSpor

YOGA FESTİVALİ BAŞLADI

29-31 Ekim tarihlerinde Bodrum’da düzenlenen Yoga Festivali sabah saatlerinde başladı.

Bodrum Belediyesinin destekleriyle Yoga Eğitmeni Menekşe Karaman tarafından organize edilen Yoga Festivali Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde başladı. Türkiye’nin farklı yerlerinden yoga eğitmenlerinin katıldığı ve 3 gün sürecek festivale vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ifade edildi.

Festival hakkında bilgiler veren Menekşe Karaman, festivali 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlatma istediklerini ifade ederek şöyle konuştu:

“Türkiye’nin çok değerli yoga hocaları bu festivale katıldılar. Bu festivale herkesi bekliyoruz. Ben Bodrum’un pek çok yerinde yoga dersleri veriyorum. Ben yoganın tanınmasını, yaygınlaşmasını istedim ve böyle bir proje sundum. Bodrum Belediyesi de destek oldu. Bu güzel binada Bodrum2un maviliklerine akıyoruz. Yoga sevgimiz, yoga coşkumuz pek çok insana ulaştı. Emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ederim.”

Festivale ilginin beklediklerinden daha yoğun olduğunu da anlatan Karaman, “Sabah saat 08.00’da başladık. O saatte insanlar ders yapmak için hazırlardı. Biz geldiğimizde burada insanlar vardı. O yüzden çok mutluyum. Burada yoga etkinliklerimiz gün boyu devam ediyor. Bir bitiyor, diğeri başlıyor. 10 dakikalık bir aramız oluyor. Misafirlerimiz, ,istedikleri etkinliğe katılabilirler. Her ders yaklaşık 1-1,5 saat sürüyor. Sağlık, denge, beslenme konusunda değerli hocalarımız eğitimler veriyor. Bodrum’da yaşayan herkesi bekliyoruz.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu