GündemManşet

HURDA ARAÇLAR MKE’YE GÖNDERİLDİ

hurda araclar mkeye gonderildi (2)Bodrum Belediyesi ekipleri, belediye bünyesinde toplanan çeşitli türden hurda malzemeyi geri dönüşüm için Makine Kimya Endüstrisine gönderiyor.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Bodrum Belediyesi Torba Asfalt Şantiyesindeki ömrünü tamamlamış kalyak ve asfalt depolama tankları bertaraf edildi. 15 ton kapasiteli 5 adet tank, şantiye bölgesinde yoğun iş güvenliği sağlanarak parçalara ayrıldı ve geri dönüşüm için Makine Kimya Endüstrisine (MKE) gönderildi.  Yapılan işlem sayesinde tanklardan etrafa yayılabilecek zararlı kimyasalların salınımının da önüne geçildi.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Depo Birimi ekipleri ayrıca Bodrum Belediyesi’ne ait ömrünü tamamlamış araçları da trafikten düşürterek geri dönüşüme kazandırıyor. Bu araçlar ile birlikte belediyenin demir ve marangoz atölyelerinden çıkan demir, metal ve ahşaptan oluşan hurda malzemeler, belediye birimlerinden çıkan çeşitli plastik atıklar ve Bilgi İşlem Müdürlüğünden çıkan elektronik atıklar olmak üzere yaklaşık 250 tonluk hurda malzeme de geri dönüşüm çalışmaları kapsamında bertaraf ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu