ManşetSiyaset

Bodrum AK Parti’de Seçim Startı

Muğla Milletvekili Demir Partililerle Bir Araya Geldi

 

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken, Bodrum’da da hazırlıklar başladı. Bu kapsamda AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, mahalle başkanlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Teşkilat mensuplarının büyük bir coşku taşıdığı toplantıya çok sayıda teşkilat mensubunun yanı sıra AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Salondaki coşku, Milletvekili Demir’in girişi sırasında doruğa ulaştı. Aynı anda ayağa kalkan teşkilat mensupları alkışlar ve sevgi sözcükleri arasında Demir’i karşıladı. Gördüğü sevgi karşısında Milletvekili Demir, teşkilat mensuplarına şükranlarını iletti.

Milletvekili Demir, burada yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerini işaret ederek, “Cumhurbaşkanımızın seçimi tereyağından kıl çeker gibi olacak. Bu ülkenin cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bunun başka bir şekli olamaz. Ben her konuşmamda ifade ediyorum, Sayın Devlet Bahçeli. Hiçbir beklentisi olmadan Sayın Cumhurbaşkanımızla yol yürüyor. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonu projesiyle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına gireceğini vurgulayan Milletvekili Demir, “Ne yaparlarsa yapsınlar. Türkiye’nin önünü kimse kesemeyecek. Göreceksiniz, çok yakında Avrupa’nın da Amerika’nın da önünde Türkiye geliyor. Şimdi onlar korksun.” diye konuştu.

2024 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bodrum Belediyesini hediye edeceklerini, bunun bir hayal olmadığını söyledi. Milletvekili Demir, konuşmasında, “Şimdiden şunu görüyorum. Önümüzdeki seçimlerde Bodrum Belediyesini de alacağız. Bu bir hayal değil, göreceksiniz. AK Parti belediyeciliğinin ne demek olduğunu Ankara’ya kadar götüreceğiz. Bodrum’u cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu