GündemHayatManşet

MİLAS BELEDİYESİ “BİR ÖMÜR SAADET DİLEYECEK

bir ömür saadetMilas’ta Sosyal Belediyecilik anlamında örnek olan bir çok projeyi hayata geçiren Milas Belediyesi bunlara bir yenisini daha ekliyor.

Milas Belediyesi İlçe genelinde sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmaları haricinde Sosyal Belediyecilik alanında geliştirdiği projelere de devam ediyor. “ Elden Ele” ,”Hoşgeldin Bebek” ,” Bir Yastıkta Bir Ömür”, gibi önemli projelere imza atan Milas Belediyesi şimdide “Bir Ömür Saadet” projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında ilçe genelinde evliliklerinde 50. yıllarını dolduran büyükler evlerinde ziyaret edilecek ve  birlikte geçirdikleri saadet öyküleri dinlenecek.

Projenin tanıtım toplantısı ise 22 Aralık Cuma günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.  Saat 10:00 da başlayacak tanıtım toplantısında evliliklerinde 50. yılını doldurmuş ailelere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından bir plaket takdim edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu